Плітки і як їм завадити [
|
|
SunShinE | Дата: Субота, 14.11.2009, 16:50 | Повідомлення # 1 |
((=ХоМяЦьОк=))
Група: Модератори
Статус: Offline
| Любите попліткувати?Чи, може, хочете завадити цьому?
Мы не полетим на Марс.... Мы поднимемся туда на лифффте=)) Хдд
|
|
| |
((=тРеНдОвАяШтуЧкО=)) | Дата: Субота, 14.11.2009, 17:09 | Повідомлення # 2 |
Ясне Сонечко=))
Група: Адміністратори
| Гадаю, що жінкам важко без пліток...ну не будемо ж ми про наукові досягнення у сфері фізики говорити?? Але всьому повинна бути міра)
Мене забути не можливо... І навіть можете мене душити;) Але для мене це все не важливо, Я все-одно буду жити=Р
|
|
| |
SunShinE | Дата: Субота, 14.11.2009, 17:12 | Повідомлення # 3 |
((=ХоМяЦьОк=))
| Quote (((=тРеНдОвАяШтуЧкО=))) ну не будемо ж ми про наукові досягнення у сфері фізики говорити?? ми будемо обговорювати органічну хімію=)))Хдд Але коли живимо у такому містечку, як Кобеляки, без пліток не можна і кроку зробит...=(
|
|
| |
((=тРеНдОвАяШтуЧкО=)) | Дата: Субота, 14.11.2009, 17:14 | Повідомлення # 4 |
Ясне Сонечко=))
| та да....
Мене забути не можливо... І навіть можете мене душити;) Але для мене це все не важливо, Я все-одно буду жити=Р
|
|
| |
♠_PaRaSiT_GiRl_♠ | Дата: Неділя, 15.11.2009, 16:29 | Повідомлення # 5 |
Поетесса=))
Група: Друзі
| та в нас з двору тіки вийшов уже все місто знає з ким...де...куди і шо робили.... це ппц...)
♥♥Я тишина, но не твоя... Твоё безумство я, и ярость... Подарок я, но не тебе, тебе я дорого достанусь... Лекарство - я, но не твоё, тебе я стану каплей яда... Я чей-то рай, но для тебя я буду пламенем из ада...♥♥
|
|
| |
SunShinE | Дата: Неділя, 15.11.2009, 16:32 | Повідомлення # 6 |
((=ХоМяЦьОк=))
| Quote (♠_PaRaSiT_GiRl_♠) та в нас з двору тіки вийшов уже все місто знає з ким...де...куди і шо робили.... це ппц...) це так задовбує=\ніякої лічної жизні...ще й поженять,дітей нароблять ппц
|
|
| |
♠_PaRaSiT_GiRl_♠ | Дата: Неділя, 15.11.2009, 17:03 | Повідомлення # 7 |
Поетесса=))
| хахах)) в мене вже трійня як льоду)) жахи...
♥♥Я тишина, но не твоя... Твоё безумство я, и ярость... Подарок я, но не тебе, тебе я дорого достанусь... Лекарство - я, но не твоё, тебе я стану каплей яда... Я чей-то рай, но для тебя я буду пламенем из ада...♥♥
|
|
| |
((=тРеНдОвАяШтуЧкО=)) | Дата: Неділя, 15.11.2009, 17:05 | Повідомлення # 8 |
Ясне Сонечко=))
| ГгГг=)))Далеко ходити не нада...є я)))о ж вони тіки про нашу машину не плели...Я в шоці))) А в мене на вулиці досі не всі знають скільки мені років, точніше вони знають, але не правильно))ГГгГ Мені завжди дають більше і в звязку з цим на мене дивляться з під лобу)))ГГгГЯ тащусь)))
|
|
| |
SunShinE | Дата: Неділя, 15.11.2009, 17:10 | Повідомлення # 9 |
((=ХоМяЦьОк=))
| Quote (((=тРеНдОвАяШтуЧкО=))) ені завжди дають більше і в звязку з цим на мене дивляться з під лобу)))ГГгГЯ тащусь))) Бистро ми постаріли Хддд
|
|
| |
♠_PaRaSiT_GiRl_♠ | Дата: Неділя, 15.11.2009, 17:17 | Повідомлення # 10 |
Поетесса=))
| ех...старушки ви мої)))))
|
|
| |
SunShinE | Дата: Неділя, 15.11.2009, 17:19 | Повідомлення # 11 |
((=ХоМяЦьОк=))
| Quote (♠_PaRaSiT_GiRl_♠) ех...старушки ви мої))))) Все,дєвки,пора на пенсію Хдд Хотя,коли захожу на діскотєку,так і думаю....
|
|
| |
♠_PaRaSiT_GiRl_♠ | Дата: Неділя, 15.11.2009, 17:24 | Повідомлення # 12 |
Поетесса=))
| ой...що тоді мені і моїм одноліткам думать)))нам вобще сидіть на лвочкі і сємки плюхать)))
|
|
| |
SunShinE | Дата: Неділя, 15.11.2009, 17:28 | Повідомлення # 13 |
((=ХоМяЦьОк=))
| Quote (♠_PaRaSiT_GiRl_♠) нам вобще сидіть на лвочкі і сємки плюхать))) Зачем сємки?Новий "снікер" і ноль мороки Хдд
|
|
| |
♠_PaRaSiT_GiRl_♠ | Дата: Неділя, 15.11.2009, 17:57 | Повідомлення # 14 |
Поетесса=))
| а ну да))) і нічого париться))
|
|
| |
((=тРеНдОвАяШтуЧкО=)) | Дата: Неділя, 15.11.2009, 17:59 | Повідомлення # 15 |
Ясне Сонечко=))
| ХдДдДд
|
|
| |