|
Вірші та проза
|
|
| ((=тРеНдОвАяШтуЧкО=)) | Дата: П"ятниця, 13.11.2009, 19:00 | Повідомлення # 1 |
 Ясне Сонечко=))
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| Особисто до мене муза частенько приходить=))
Мене забути не можливо... І навіть можете мене душити;) Але для мене це все не важливо, Я все-одно буду жити=Р
|
| |
|
|
| SunShinE | Дата: П"ятниця, 13.11.2009, 21:58 | Повідомлення # 2 |
 ((=ХоМяЦьОк=))
Група: Модератори
| Я не ангел-только учусь Выше, в небо-уже не вернусь... Звёзды в небе манят меня, От земли,в облака,рвёться с песней душа... Я не ангел,слышыш,малышь? Я смотрю на тебя,если спиш, Я влюбляьсь в тебя каждый раз Если хочешь-держи,улечу не сейчас... Я не ангел-просто люблю, С каждым днём всё сильнее хочу, Улететь с тобой в небеса... Взять за руку и быты навсегда...=)) не судіть дуже строго....
Мы не полетим на Марс.... Мы поднимемся туда на лифффте=)) Хдд
|
| |
|
|
| ((=тРеНдОвАяШтуЧкО=)) | Дата: П"ятниця, 13.11.2009, 22:03 | Повідомлення # 3 |
 Ясне Сонечко=))
| То було перше кохання і обирало навмання Скріпляло зовсім різні душі.. Такі як море і дві суші... Не обирало серед всіх.. Воно обрало тільки їх.. Воно було шалене й світле, Вона тепер як ружа квітне, А він палає у вогні, Що все гучніше палить дні.. І більше їм ніщо не треба Вони для себе більш за небо.. То було перше їх кохання... То було перше і останнє.. _______________________ Щодо цього вірша, гадала що минуло, навіть думала видалити його..але побачила і знову згадала..дійсно останнє..=))
Мене забути не можливо... І навіть можете мене душити;) Але для мене це все не важливо, Я все-одно буду жити=Р
|
| |
|
|
| SunShinE | Дата: П"ятниця, 13.11.2009, 22:05 | Повідомлення # 4 |
 ((=ХоМяЦьОк=))
| які ми творчі люди=)))
|
| |
|
|
| ((=тРеНдОвАяШтуЧкО=)) | Дата: П"ятниця, 13.11.2009, 22:09 | Повідомлення # 5 |
 Ясне Сонечко=))
| та й не кажи..оце самі тут себе хвалити зараз будемо..ГгГ
|
| |
|
|
| ((=тРеНдОвАяШтуЧкО=)) | Дата: П"ятниця, 13.11.2009, 22:13 | Повідомлення # 6 |
 Ясне Сонечко=))
| Забудь мене, Тебе забути я хотіла, Гадала все мине, Та поламала крила, Які колись подарував мені, Тоді я птахою летіла, Тепер палаю у вогні Вогонь не вічний, Сонця світло скраде його, Задує вітерець нічний, Я зрозуміла - ми ще надто діти, Щоб покохати й зрозуміти, Щоб полюбити раз і назавжди.....!
|
| |
|
|
| ((=тРеНдОвАяШтуЧкО=)) | Дата: Субота, 14.11.2009, 11:26 | Повідомлення # 7 |
 Ясне Сонечко=))
| Народився сьогодні вночі.. _________________________ Кохання як вогонь палало Я переконалась, я тебе люблю Воно тебе мені обрало Дай відповідь взаємністю, молю! Ти є для мене більше, ніж людина Тебе чекала все життя Тебе пізнала й зрозуміла - Ти є і не самотня я. Ти мало що про мне знаєш, І вслід не дивишся мені Не розумію що до мене маєш Не сплю, чекаю ночі й дні.. Ну а для мене твої очі Неначе океану глиб Дівочі сльози ллю щоночі Сама ж тону уних.. Однак, колись ти зрозумієш, Що я для тебе є одна, Що ти про мене одну мрієш, Що тільки я тобі дана. Колись встояти не зумієш, Колись подзвониш ти мені Розповіси, що мною мариш, Мене чекаєш ночі й дні... Я вислухаю все і зрозумію, Що вже нікого не шукаю, Що тільки я про тебе мрію, Що лиш тебе кохаю.. Ніколи нам не буде пізно. Послухай, я тебе благаю, Ми ж зовсім вже не різні. З тобою бути я бажаю!! Для тебе все я збережу, Тебе любити вічно буду Кохання, наче сарб я стережу Про холод твій забуду.. Я вірю, знаю ти кохаєш Це є для мене чудом Моє кохання ціниш й поважаєш.. З коханням ми не просто люди, З коханням майже ми святі І самі небеса благають разом бути, Щоб ми забули дні оті, В котрих окремо була я і був ти.. Щоб стали назавжди вони забуті, І щоб навіки були разом я і ти!!
|
| |
|
|
| ((=тРеНдОвАяШтуЧкО=)) | Дата: Неділя, 15.11.2009, 14:38 | Повідомлення # 8 |
 Ясне Сонечко=))
| Тебе кохаю до безтями, Щоночі бачу твої сни.. Ніщо не приведе мене до тями Ці дні подібні до весни... Так сильно я тебе кохаю Повір, для тебе мої дні Поглянь на мене, я благаю, Я тут і я на самоті.. Люблю тебе...всього два слова, Та в світі самі голосні Сердець двох щирих ніжна змова, Двох щирих душ палкі пісні. Тебе люблю, скажу я знову Та не почуєш ці п"янкі слова Забудеш ти очей наших розмову, Залишусь знову я сама... Та серце розуму не чує, Тебе люблю я все-одно Лиш поруч ти мій біль втамуєш Ти є для серця мойого п"янке вино.. Ми будем разом, я це знаю Один для мене лише ти І тільки одного тебе кохаю Лиш ти мене спасеш від самоти....
|
| |
|
|
| ♠_PaRaSiT_GiRl_♠ | Дата: Неділя, 15.11.2009, 17:51 | Повідомлення # 9 |
 Поетесса=))
Група: Друзі
| умнички)))))
♥♥Я тишина, но не твоя... Твоё безумство я, и ярость... Подарок я, но не тебе, тебе я дорого достанусь... Лекарство - я, но не твоё, тебе я стану каплей яда... Я чей-то рай, но для тебя я буду пламенем из ада...♥♥
|
| |
|
|
| SunShinE | Дата: Неділя, 15.11.2009, 17:52 | Повідомлення # 10 |
 ((=ХоМяЦьОк=))
| Quote (♠_PaRaSiT_GiRl_♠) умнички))))) Настя точно умнічка=))
|
| |
|
|
| ((=тРеНдОвАяШтуЧкО=)) | Дата: Неділя, 15.11.2009, 18:20 | Повідомлення # 11 |
 Ясне Сонечко=))
| Гм...а чим це ти не розумниця??? Дякс=)
|
| |
|
|
| SunShinE | Дата: Неділя, 15.11.2009, 18:25 | Повідомлення # 12 |
 ((=ХоМяЦьОк=))
| Я ті вірші раз у год пишу...в мене муза,блін, в загулі=) а ти дуже-дуже часто і гарні=)
|
| |
|
|
| ♠_PaRaSiT_GiRl_♠ | Дата: Неділя, 15.11.2009, 18:34 | Повідомлення # 13 |
 Поетесса=))
| Я бездарь))
♥♥Я тишина, но не твоя... Твоё безумство я, и ярость... Подарок я, но не тебе, тебе я дорого достанусь... Лекарство - я, но не твоё, тебе я стану каплей яда... Я чей-то рай, но для тебя я буду пламенем из ада...♥♥
|
| |
|
|
| SunShinE | Дата: Неділя, 15.11.2009, 18:39 | Повідомлення # 14 |
 ((=ХоМяЦьОк=))
| Quote (♠_PaRaSiT_GiRl_♠) Я бездарь)) О_о Шо за новості????
|
| |
|
|
| ♠_PaRaSiT_GiRl_♠ | Дата: Неділя, 15.11.2009, 19:14 | Повідомлення # 15 |
 Поетесса=))
| хх))пропав талант нах)))))))))) муза повісилась.... рифма корява.... попа коороч..
|
| |
|
|