Наші кумири
|
|
SunShinE | Дата: П"ятниця, 13.11.2009, 21:16 | Повідомлення # 1 |
((=ХоМяЦьОк=))
Група: Модератори
Статус: Offline
| Діліться своїми вподобаннями=)
Мы не полетим на Марс.... Мы поднимемся туда на лифффте=)) Хдд
|
|
| |
((=тРеНдОвАяШтуЧкО=)) | Дата: Субота, 14.11.2009, 15:11 | Повідомлення # 2 |
Ясне Сонечко=))
Група: Адміністратори
| Я обожнюю Майкла Джексона))))в сфері музики, та як людина він був дуже класним..такої музики більше ніхто не писатиме)) А серед акторів найбілше мну нрав Хью Джекмен(особливо в ролі Ван Хельсінга=)))) Він такииий мм..))
Мене забути не можливо... І навіть можете мене душити;) Але для мене це все не важливо, Я все-одно буду жити=Р
|
|
| |
SunShinE | Дата: Субота, 14.11.2009, 15:14 | Повідомлення # 3 |
((=ХоМяЦьОк=))
| а мені подобається Орландо Блум =)) ну просто зашибєнний а з акторок подобається Анджеліна Джолі.Вона просто хороша людина та мати=))
|
|
| |
SunShinE | Дата: Субота, 14.11.2009, 16:12 | Повідомлення # 4 |
((=ХоМяЦьОк=))
| Quote (Aspirin4ik) Джонні Деп Класний актор...найбільше для мене запам"ятався по фільмах Свінні Тод-демон парекмахер та Пірати Карибського моря=)
|
|
| |
((=тРеНдОвАяШтуЧкО=)) | Дата: Субота, 14.11.2009, 18:04 | Повідомлення # 5 |
Ясне Сонечко=))
| А мені Джонні подобається у фільмі "Едвард руки-ножиці"=)))) І джонні з розряду чоловіків. що мені подобаються))Люблю волосатеньких))ГгГ
Мене забути не можливо... І навіть можете мене душити;) Але для мене це все не важливо, Я все-одно буду жити=Р
|
|
| |
SunShinE | Дата: Неділя, 15.11.2009, 15:37 | Повідомлення # 6 |
((=ХоМяЦьОк=))
| Quote (((=тРеНдОвАяШтуЧкО=))) Люблю волосатеньких)) Хто б сомнівався=))На волосатєньких грошей не напасешся То їм шампунь,то ополоскєватєль,то лак для волос...
|
|
| |
((=тРеНдОвАяШтуЧкО=)) | Дата: Неділя, 15.11.2009, 17:13 | Повідомлення # 7 |
Ясне Сонечко=))
| Quote (SunShinE) На волосатєньких грошей не напасешся То їм шампунь,то ополоскєватєль,то лак для волос... у нас буде все унісекс)))Один на двох шампунь і один на двох ополіскувач=Р
|
|
| |
SunShinE | Дата: Неділя, 15.11.2009, 17:22 | Повідомлення # 8 |
((=ХоМяЦьОк=))
| Quote (((=тРеНдОвАяШтуЧкО=))) нас буде все унісекс))) Главне,щоб це распространялось тільки на предмети побуту=)
|
|
| |
((=тРеНдОвАяШтуЧкО=)) | Дата: Неділя, 15.11.2009, 18:39 | Повідомлення # 9 |
Ясне Сонечко=))
| ай-яй!!!Канєх, тіки на предмети побуту...ну ще одяг...ГгГг...знаю зараз модно чоловічі рубашки носити))
|
|
| |
♠_PaRaSiT_GiRl_♠ | Дата: Неділя, 15.11.2009, 19:13 | Повідомлення # 10 |
Поетесса=))
Група: Друзі
| хх))ну ви даєте)) хм...з музики...Armin van Buuren, Chester bennington =),Dj TiestO...ну...ще Вілле Вало...і Менсон за оригінальность) з кіно...ем....Джонні Деп форева) так як він больних на голову людй ніхто не зігра))) він жесть у Сонній лощині, Таємному вікні ну і звичайно у Піратах)
♥♥Я тишина, но не твоя... Твоё безумство я, и ярость... Подарок я, но не тебе, тебе я дорого достанусь... Лекарство - я, но не твоё, тебе я стану каплей яда... Я чей-то рай, но для тебя я буду пламенем из ада...♥♥
|
|
| |
SunShinE | Дата: Неділя, 15.11.2009, 19:20 | Повідомлення # 11 |
((=ХоМяЦьОк=))
| Quote (♠_PaRaSiT_GiRl_♠) ну і звичайно у Піратах) Блін,він там вообще зашибєнний=)
|
|
| |
((=тРеНдОвАяШтуЧкО=)) | Дата: Неділя, 15.11.2009, 20:27 | Повідомлення # 12 |
Ясне Сонечко=))
| Все...я Джонні обожнюю...він взагалі такий мммм....ееех..))))) Ще мені подобається граф Влад Дракула з Ван Хельсінгу.....а сам актор ні...він сам по собі блондиин...ГгГ
|
|
| |
SunShinE | Дата: Неділя, 15.11.2009, 20:30 | Повідомлення # 13 |
((=ХоМяЦьОк=))
| Quote (((=тРеНдОвАяШтуЧкО=))) він сам по собі блондиин...ГгГ О_о піпєц...
|
|
| |
((=тРеНдОвАяШтуЧкО=)) | Дата: Неділя, 15.11.2009, 20:32 | Повідомлення # 14 |
Ясне Сонечко=))
| та не кажи..я як побачила...тому мені тільки його персонаж подобається...він такий...мм...палкий, такий ееех...де б його найти такого...тіки шоб не вампір)))
|
|
| |
SunShinE | Дата: Понеділок, 16.11.2009, 09:46 | Повідомлення # 15 |
((=ХоМяЦьОк=))
| Quote (((=тРеНдОвАяШтуЧкО=))) тіки шоб не вампір))) Хдд Щас всі кров п"ють і дєвки , і пацани....
|
|
| |